Campionate

Soluția inedită de combatere a COVID-19 la care au apelat israelienii la intrarea pe stadion! Baie în tunel!

Sistemul de dezinfectare împotriva COVID-19 de la stadionul din Tel Aviv

Articol de Beno David  —  miercuri, 03 iunie 2020

Toți jucătorii, oficialii, arbitrii și jurnaliștii trec înaintea meciurilor printr-o cabină în care sunt dezinfectați cu apă sanitară electrolizată împotriva coronavirusului.

Fotbalul s-a reluat week-end-ul trecut în Israel și a fost testat cu succes un sistem inovator de dezinfectare împotriva coronavirusului la stadionul „Bloomfield", pe care s-au jucat deja două meciuri: sâmbătă, Maccabi Tel Aviv - Hapoel Haifa (2-0), ieri, Hapoel Tel Aviv - Beitar Ierusalim (3-0).

Iar în această seară, se va disputa al treilea: Maccabi Tel Aviv - Maccabi Haifa.

„Baie” anti COVID-19 

Înaintea partidelor, toți jucătorii, membrii staffurilor tehnice, oficialii cluburilor, arbitrii și jurnaliștii trec printr-un „tunel" special, făcând „baie" cu apă sanitară electrolizată.

Potrivit presei locale, cercetătorii de la Universitatea Bar-Ilan au găsit o metodă de a prelungi durata de conservare a apei electrolizate. Apoi, a fost construit acest tunel, care detectează automat prezența omului și pulverizează apa electrolizată timp de 15 secunde. Sistemul a fost verificat și de Ron Huldai, primarul orașului Tel Aviv de 22 de ani.

Primarul din Tel Aviv, testând sistemul de la stadion

În Israel, toate întâlnirile se joacă momentan fără spectatori.

VIDEO: Reguli pentru combaterea COVID-19

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.