Liga 1

Gică Hagi se laudă că are la Viitorul un jucător mai bun ca Florinel Coman: „E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 iunie 2020

Gheorghe Hagi (55 de ani) are încredere în atacantul Louis Munteanu (17 ani) și mijlocașul Alexi Pitu (17 ani). „Regele” e gata să îi facă titulari la prima echipă.

Louis Munteanu, cel mai tânăr marcator din acest sezon de Liga 1, și Alexi Pitu, cel mai tânăr român care a jucat în cupele europene, sunt numele pe care Gică Hagi le propune de la Viitorul. 

Gică Hagi: „O să îi vedeți mai des de acum”

„După Coman, eu zic că Louis Munteanu e fotbalistul care are cele mai multe goluri la toate loturile naţionale, pentru că el e din prima zi la loturile naţionale şi a dat goluri peste tot. E un număr 9, diferit de Coman, dar foarte bun, marcator pur. E număr 9 clasic, care marchează foarte multe goluri. El şi Pitu au stat cel mai mult cu noi, ei sunt cei doi jucători care arată din punct de vedere fizic foarte bine, la nivelul primei echipe. Pe ei cred că o să îi vedeţi foarte des acum”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

Louis Munteanu
Alexi Pitu

VIDEO / Anamaria Prodan, investitor la FC Hermannstadt

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.