Liga 1

„Gică Hagi vă garantează că devenim competitivi!” » Planul „Regelui” pentru salvarea sportului românesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 iunie 2020

Gică Hagi s-a declarat încă o dată nemulțumit de modul în care este tratat sportul românesc de către Guvern și propune un plan pentru redresarea lui.

Patronul Viitorului spune că cei care conduc sportul românesc ar trebui să meargă la Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, și la Guvern, pentru a cere ajutor.

„Primul lucru, cei din sport trebuie să se ducă la Ministrul Sportului. Apoi, de la el de la birou, să se ducă la Guvern, împreună! Tot sportul românesc să fie împreună! E un segment social al României. E o formă de a educa, de a dezvolta, de a descoperi campioni care să muncească pentru România. Acesta este obiectivul, să-i descoperim pe campioni.

Trebuie ca de de la 7 ani, de la 4 ani, de la 18 ani să se lupte cu cei mai buni. Dacă nu o să facem, o să vedeţi că nu o să meargă. Dacă se face acest lucru, Gică Hagi vă garantează că o să devenim competitivi. În fotbal, cunosc 100%. Dacă facem, ei o să fie mai buni ca noi, aceşti copii de U21 o să fie mai buni ca noi”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

VIDEO. Ionuț Stroe a răspuns celor mai arzătoare întrebări legate de Liga 1

FOTO. Cum se practică sportul în România, în timpul stării de alertă

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.