Handbal

Fost handbalist de la Dinamo, Baia Mare și Făgăraș, acuzat de trafic de droguri!

Pierre Yves Ragot

Articol de Marian Ursescu  —  joi, 04 iunie 2020

La locuința handbalistului de origine franceză Pierre Yves Ragot, ultima dată la CSM Făgăraș, s-ar fi găsit droguri de mare risc, cultură de cannabis indoor.

Surse judiciare au semnalat faptul că joi dimineaţă au avut loc percheziții efectuate de către procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov la domiciliul handbalistului de origine franceză Pierre Yves Ragot, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc (cannabis – cultura indoor). 

Ragot locuiește la Făgăraș împreună cu soția sa, de origine română. În vârstă de 34 de ani, Ragot a venit pentru prima dată în România la Dinamo, fiind transferat din Austria.

În ultimul sezon, Ragot a jucat la prim divizionara CSM Făgăraș, dar a terminat contractul și acesta nu i-a mai fost prelungit. „Mă surprinde să aud aceste lucruri. Cât a jucat la noi, nu am avut cunoștință că el s-ar ocupa cu aceste lucruri”, a declarat Raul Fotonea, antrenorul principal al Făgărașului. 

În România, Ragot a mai jucat la Minaur Baia Mare. S-a căsătorit pe când juca în Maramureș, ceremonia fiind făcută chiar de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Dacă va fi găsi vinovat, Ragot riscă o pedeapsă între 2 şi 7 ani de închisoare. El a fost dus la sediul DIICOT din Braşov pentru a fi audiat, conform brasov.net.

227 de goluria marcat pentru Dinamo Ragot în cele două sezoane petrecute la București. La Baia Mare a marcat 125 de goluri, iar la Făgăraș, în ultimul sezon, 75

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.