Liga 1

Gigi Becali a precizat când își va încheia Vintilă contractul cu FCSB și râde de Gnohere: „Du-te la amatorii de la Steaua”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 June 2020

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a vorbit despre Harlem Gnohere (32), abia plecat de la gruparea roș-albastră, și despre situația antrenorului Bogdan Argeș Vintilă (48).

După ce atacantul francez a spus, în glumă, că va merge la CSA Steaua după plecarea de la FCSB, Gigi Becali i-a răspuns acestuia, fără a rata ocazia de a-i ataca pe „militari”. „Să se ducă la CSA, să rămână la amatori, că acolo ăia nici nu pot să promoveze. Nu îi lasă legea”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor la PRO X.

Gigi Becali: „Vintilă, toată viața la Steaua!”

În contextul despărțirii lui Edi Iordănescu de Gaz Metan Mediaș, finanțatorul FCSB a fost întrebat dacă ar fi tentat să îl numească pe acesta drept noul antrenor al FCSB-ului.

Vintilă își termină contractul cu mine doar când o să plece pe ultimul drum, la 80-90 de ani. Vintilă e altceva. Dumnezeu mi-a dat niște oameni credincioși, din Biserică și eu nu pot să renunț la ei. Eu nu mă despart de oamenii ăștia niciodată în viața mea. N-am treabă eu cu Edi Iordănescu. Vintilă, toată viața la Steaua!”, a mai spus Becali.

VIDEO. Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.