Campionate

Trece Bayern Munchen și de Leverkusen? Cotă mărită la 50 pentru o victorie în derby-ul rundei din Bundesliga

Bayer Leverkusen și Bayern Munchen se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:30, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Bundesliga. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 June 2020

Bayer Leverkusen și Bayern Munchen se vor întâlni sâmbătă, de la ora 16:30, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Bundesliga.

Leverkusen trage tare pe ultima sută de metri pentru a prinde un loc în grupele Ligii Campionilor. Evoluția după restartul din Germania a fost foarte bună, trei victorii în primele patru runde, însă toate trei obținute în deplasare. Singurul meci disputat acasă a adus o înfrângere drastică, 1-4 cu Wolfsburg.

De partea cealaltă, Bayern merge ceas. Patru victorii în patru meciuri, inclusiv un succes pe terenul rivalei Dortmund, scor 1-0. Campioana s-a ridicat la înălțime reușind să înscrie 13 goluri de la reluarea campionatului! Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 30 pentru victoria lui Bayern! (detalii AICI!)

  • Bayern Munchen vine după 10 victorii consecutive în toate competițiile, 7 obținute fără gol primit; 
  • În ultimele șase întâlniri directe au marcat ambele formații și s-au înscris de fiecare dată cel puțin 3 goluri; 
  • Bayern n-a mai pierdut un meci oficial de la începutul lui decembrie; 
  • Leverkusen a primit 10 goluri în ultimele trei confruntări directe pe teren propriu cu Bayern.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Bayern a fost mărită la 50, în loc de 1.47. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.