Liga 2

Anamaria Prodan a semnat cu un nou antrenor: „Am mare încredere în el! M-a cucerit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 June 2020

La doar două zile după ce-a devenit membru în Comitetul Director al celor de la Hermannstadt, Anamaria Prodan a reușit să mai semneze cu un antrenor pe care să-l reprezinte pe viitor. Soția lui Reghe anunțase că își va continua în paralel cariera de agent.

Noul nume din portofoliul Anamariei este Florin Bratu, 40 de ani, antrenorul principal al celor de la Concordia Chiajna.

„Este un antrenor în care am mare încredere și un antrenor bun din noua generație. Am decis ca drumurile noastre să meargă împreună din acest moment și sunt fericită că am reușit să-l aduc în echipa mea. Florin este un om excepțional, un antrenor care o să facă performanță, care este dedicat, muncește și iubește meseria asta", a spus Anamaria Prodan pentru GSP.RO.

Acesta a dezvăluit și cum au ajuns la un numitor comun: „Imediat! Am stat de vorbă câteva minute și mi-am dat seama că drumurile noastre merg cel mai bine împreună. Avea nevoie de un om care să-l ajute și o să fac asta. Sunt foarte puțini oameni pe care îi simți și vezi că iubesc cu adevărat ceea ce fac. Florin este un antrenor de viitor și am mare încredere în el! M-a cucerit".

În acest moment, Anamaria Prodan îl mai reprezintă pe Laurențiu Reghecampf, pe Dan Alexa, pe Leo Grozavu și pe Floretin Petre, toți sub angajament.

Bratu povestește un episod amuzant cu Andrei Cristea de pe vremea în care era la Dinamo

CITEȘTE ȘI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.