Liga 1

Laurențiu Reghecampf, despre lupta la titlu din Liga 1: „Steaua are un minus. O să-l sun pe Becali înaintea meciului cu CFR Cluj”

FCSB a înregistrat cele mai bune rezultate din ultimul deceniu cu Laurențiu Reghecampf pe bancă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 iunie 2020

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, în prezent tehnicianul lui Al-Wasl (Emiratele Arabe Unite), a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1.

Campionatul din România revine pe 12 iunie, cu etapa a 3-a din play-off și play-out. Cel mai interesant duel al săptămânii viitoare este reprezentat de CFR Cluj - FCSB (duminică, 14 iunie, ora 20:00). Așa cum era de așteptat, Reghecampf o va susține din fața televizorului pe echipa alături de care a cucerit două titluri în Liga 1, chiar dacă recunoaște că formația din Gruia este favorită.

Laurențiu Reghecampf: „CFR Cluj are prima șansă cu FCSB”

„Prima etapă este foarte importantă. Meciul de la Cluj dintre FCSB și CFR este foarte important. O să pun televizorul pe terasă, o să mă uit, o să-l sun pe patronul echipei să văd dacă merge la meci sau să-l întreb unde va urmări partida. O să găsesc o modalitate să o susțin pe Steaua. 

CFR are prima șansă, a avut un parcurs foarte bun anul acesta. Dan Petrescu e un antrenor ambițios, știe ce are de făcut, a câștigat deja trofee în România, deci nu este ceva nou pentru el. Cunoaște presiunea. Într-adevăr, aici este un minus pentru Steaua, Vintilă încă n-a câștigat niciun trofeu, dar îl va ajuta foarte mult în play-off faptul că-i are lângă el pe MM Stoica, Gigi și toți ceilațli, care știu ce înseamnă să te bați pentru un trofeu”, a declarat Reghecampf, la TV Telekom Sport.

2 titluriare Reghecampf în palmares cu FCSB, cucerite în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

VIDEO Ionuț Stroe explică de ce fanii nu pot fi prezenți la meciuri

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.