Liga 1

Vasile Miriuță, schimb de replici cu Gigi Becali: „Îmi zicea «Ungurul ăla». Așa i-am răspuns”

Vasile Miriuță a dezvăluit un dialog pe care l-a avut cu Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 iunie 2020

Vasile Miriuță (51 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, a povestit un dialog mai puțin obișnuit pentru peisajul fotbalistic pe care l-a avut cu Gigi Becali (61), patronul FCSB.

Născut în Baia Mare, Miriuță a încercat să-l convingă pe conducătorul roș-albaștrilor că este, de fapt, român. „I-am mai zis eu lui Gigi Becali, că îmi zicea «Ungurul ăla». I-am zis: «Domnul Gigi, pe mama o cheamă Maria, Dumnezeu să o odihnească!, şi pe tata Gheorghe. Iar pe mine Vasile». Dacă numele astea sunt ungureşti, eu ce să mai zic?”, a declarat Miriuță, citat de TV Telekom Sport.

Vasile Miriuță, 9 meciuri pentru naționala Ungariei

Vasile Miriuță a jucat 9 meciuri pentru naționala Ungariei, între 2000 şi 2003. Nu mai puţin de 8 ani a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Gyor, Videoton, Ferencvaros, Ujpest şi Honved. În România, Miriuță a activat ca fotbalist la Dinamo, FC Maramureș și Gloria Bistrița.

În cariera de tehnician, pe lângă Hermannstadt, Miriuță le-a pregătit, din postura de principal, pe Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj, ETO FC Gyor, Energie Cottbus, Chiajna, Dinamo și Kisvarda.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.