Liga 1

CRAIOVA - VIITORUL 0-3. Sorin Cârțu, după debutul ratat al lui Cristiano Bergodi: „Sunt dezamăgit!”

Sorin Cârțu nu este mulțumit de evoluția jucătorilor de la Craiova în testul cu Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 June 2020

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele celor de la Universitatea Craiova, a comentat înfrângerea oltenilor din amicalul contra Viitorului, scor 0-3, care a fost primul meci al lui Cristiano Bergodi (55) pe banca formației din Bănie.

  • Meciul al doilea dintre Craiova și Viitorul va începe la ora 14:30, poate fi urmărit în format liveVIDEO pe GSP.RO și în direct la Digi Sport 1

Sunt dezamăgit, și de rezultat, dar în primul rând de ceea ce am văzut în teren. Mă gândesc totuși că este o primă partidă după o lungă perioadă de pauză. Ni s-a dat foarte târziu voie să facem jocuri amicale. Ceea ce am văzut astăzi nu este un semnal de alarmă. 

Faptul că Viitorul nu e în play-off reprezintă o mare surpriză. Ei meritau să fie în play-off și prin ceea ce au jucat în campionat. Antrenorii vor analiza, se vor uita la partidă și vor trage concluziile”, a declarat Cârțu, în emisiunea „Fotbal Club” de pe Digi Sport.

Sorin Cârțu, președinte Craiova: „Mihăilă are niște probleme”

De asemenea, oficialul oltenilor a vorbit și despre Valentin Mihăilă, care a părăsit terenul de joc în minutul 8, acuzând o accidentare la piciorul drept.

Are niște probleme, a simțit și acum 2-3 zie la antrenament. Se simțea puțin încărcat. Nu știu cât este de grav. Sper să nu fie ceva grav și să putem remedia”, a mai spus Cârțu.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.