Liga 2

Fanul lui U Cluj care a lovit un jandarm cu scaunul, pedepsit dur de Tribunal! Condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iunie 2020

Tribunalul Cluj a decis ca fanul lui U Cluj, care a lovit cu scaunul un jandarm la meciul cu Hermannstadt, 0-2, din mai 2019, să fie condamnat la închisoare.

Pe 9 iunie 2019, U Cluj și Hermnnastadt jucau meciul tur al barajului de menținere/promovare în Liga 1, iar unul dintre jandarmi a fost lovit puternic în cap cu un scaun rupt şi a rămas inconștient, într-o baltă de sânge. După un an de la acel incident, suporterul a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare și la plata a 18.000 pentru bărbatul rănit. Sentința nu e definitivă și poate fi atacată cu apel, anunță clujust.ro.

„Condamnă pe inculpatul Vidrean Ovidiu Traian, în temeiul art. 257, alin. 1 și 4 Cod Penal rap. La art. 32 salin. 1 și art. 188 alin. 1 Cod Penal, la pedeapsa de: 7 (șapte) ani și 6 (șase) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj sub forma tentativei de omor"
Tribunalul Cluj

Fanul lui U Cluj a fost găsit vinovat de „ultraj sub forma tentativei de omor”, după ce jandarmul a fost diagnosticat cu„ traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga”.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.