Liga 1

Astra și Rapid au remizat spectaculos în amicalul de azi. Marcatori + echipe de start

Rapid înfruntă Astra Giurgiu într-un test de verificare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 June 2020

Astra Giurgiu și Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, un amical alert și spectaculos.

După ce au rezistat timp de aproape o oră în meciul cu Dinamo (0-1), băieții lui Dan Alexa au reușit o partidă solidă și contra Astrei Giurgiu, o echipă din play-off-ul Ligii 1. 

Astra a deschis scorul după doar trei minute, prin Valentin Gheorghe, într-o fază la care giuleștenii au solicitat ofsaid, informează contul de facebook al grupării din Grant. Rapid a reușit să egaleze în minutul 45, prin Marian Drăghiceanu, care a înscris în urma unui șut la colțul lung. 

Același Marian Drăghiceanu și-a confirmat forma bună din meci și a dus Rapidul în avantaj în minutul 51, după o acțiune luată pe cont propriu. Avantajul bucureștenilor a durat 23 de minute. Experimentatul Kehinde Fatai a egalat în minutul 74, stabilind scorul final al partidei. 

Astra Giurgiu - Rapid 2-2

  • Au marcat: Valentin Gheorghe '3, Fatai 74 / Drăghiceanu '45, '51
  • Giurgiuvenii egalează în minutul 74, prin experimentatul Kehinde Fatai.
  • La Rapid au mai intrat Ignat și Georgescu.
  • Conform informațiilor oferite de rapidiști pe Facebook, giuleștenii au preluat conducerea. „Marian Drăghiceanu a pornit cu mingea din propriul teren, a driblat un adversar și a marcat golul doi”, transmite pagina de Facebook a Rapidului.
  • La Rapid au intrat la pauză Drăghia, Iacob, Băjan, Finica, Djuric, Piriz, Alami, Crețu și Dulca.
  • Pagina de Facebook a Rapidului informează: Marian Drăghiceanu egalează cu un șut din interiorul careului, la colțul lung, în minutul 45.
  • Conform paginii de Facebook a Rapidului, giurgiuvenii au deschis scorul în minutul 3. „Valentin Gheorghe deschide scorul pentru gazde, după o poziție suspectă de offside”, au scris cei de la Rapid pe Facebook.
  • Prim „11” Rapid: Popa - Bonnin, Manole, Sefer Lazăr, Drăghiceanu, Cârstocea, Mallo, Voicu, Jorza, Hlistei
  • Prim „11” Astra:  Lazar - Graovac, Tamaș, Dima, Radunovic - Simion, Seto - Vali Gheorghe, Budescu, Răduț - Alibec

 Echipa lui Ioan Niculae nu stă cel mai bine la capitolul încredere: giurgiuvenii tocmai ce au aflat că n-au luat licența pentru ediția următoare a cupelor europene. Clubul a făcut apel, dar nu a avut succes. 

Rapidiștii au disputat astăzi cel de-al doilea amical de când au fost preluați de Dan Alexa. Joi, la Săftica, giuleștenii erau învinși de Dinamo, scor 0-1. Detalii despre acel meci, AICI!

VIDEO. Dani Coman vorbește despre ruptura de Rapid și refuzul de a plăti galeria: „Nu am dat niciodată bani pentru protecție”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.