Campionate

Misiune îndeplinită: Fred a încheiat cursa de 600 km pe bicicletă în scopuri caritabile!

Fred a ajuns cu bine la destinație // sursă foto: Instagram @ fredguedes9

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 07 iunie 2020

Aventura lui Fred (36 de ani), fostul vârf al lui Lyon, pe bicicletă, începută luni a ajuns cu bine la destinație, la Centrul Sportiv Carlos José Castilho, sediul lui Fluminense.

Brazilianul, rămas în memoria fanilor drept cel mai slab atacant pe care Seleção l-a aliniat la un Mondial, în 2014 chiar acasă, a pedalat 600 de kilometri propuși din Belo Horizonte la Rio de Janeiro pentru a semna noul acord!

A strâns o mulțime de pachete

„Obiectivul meu era să strâng bani pentru alimentele de bază a 4.000 de familii sărace” e mesajul postat pe Instagram la startul cursei cicliste de Fred, despărțit de Cruzeiro la finalul anului trecut, după retrogradarea în Serie B. 

Și ținta lui a fost atinsă, dovada poza făcută în vârful grămezii de pachete adunate pentru oamenii nevoiași cu sprijinul fanilor ce au participat la acțiunea caritabilă.

Fred, alături de pachetele de alimente pentru nevoiași // foto: Instagram @ fredguedes9

Revine după patru ani la Fluminense

Fred are 18 goluri în 39 de jocuri disputate pentru Seleção, cu care a luat Copa América și Cupa Confederațiilor. El revine la Fluminense, pentru care a reușit 161 de goluri în 265 de partide între 2009 și 2016, devenind al treilea marcator din istoria clubului.

1.2 milioane de euroeste cota de piață a lui Fred, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Râzi cu noi: Câteva faze haioase din sportul amator

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.