Liga 1

Florin Talpan, scos din sărite de felul cum FCSB a celebrat ziua Stelei: „Presa să nu mai încurajeze”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 iunie 2020

Steaua împlinește azi 73 de ani de la înființare, motiv ca FCSB și CSA Steaua să fie din nou în conflict.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua și cel care a câștigat pentru Armată procesele cu Gigi Becali pentru marca și numele Steaua, a reacționat după ce FCSB a postat un mesaj aniversar în care a insinuat că e continuatoarea echipei care lua Cupa Campionilor Europeni în 1986. 

 „Fotbal Club Fcsb este un club înființat în 2003. Nu are numele Stelei, nu are marca Stelei, nu are palmaresul Stelei. Nu a avut și nu are nicio legătură cu clubul Steaua și cu istoria sa. 

Prin faptul că au publicat astăzi acel mesaj, cei de la FC Fcsb încalcă hotărârile judecătorești și jignesc clubul Steaua, cel mai mare club din România. Vreau să rog presa să nu mai încurajeze nerespectarea legii prin promovarea unor astfel de mesaje mincinoase”, a fost reacția lui Talpan.

„FCSB aniversează astăzi, 7 iunie, 73 de ani de la înființarea celui mai mare club din istoria fotbalului românesc. În 1947, printr-un ordin al Ministrului Armatei Regale, Generalul Mihail Lascăr, lua naștere ASA București, iar primul meci din istorie al echipei a avut loc pe data de 24 august 1947”
 o parte din mesajul postat de clubul patronat de Gigi Becali.

FOTO. Imagini de la Stadionul Ghencea

VIDEO „Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei! La FCSB nu există seriozitate și disciplină”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.