Liga 1

Ministrul Ionuț Stroe ține cu CS Universitatea Craiova, dar își scoate pălăria în fața suporterilor dinamoviști: „E incredibil, cu adevărat remarcabil!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 iunie 2020

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, laudă ardoarea cu care fanii lui Dinamo luptă pentru salvarea clubului. 

Problemele financiare de la Dinamo par fără sfârșit. Ionuț Negoiță nu reușește să cedeze clubul, iar singurii care țin echipa pe linia de plutire sunt fanii, prin intermediul programului Doar Dinamo București. Ministrul Tineretului și Sportului, fan recunoscut al celor de la CS Universitatea Craiova, laudă inițiativa „câinilor” și speră la un nou acționariat.

Ionuț Stroe: „E incredibil ce au făcut”

„Suporterii oferă un model de atașament către echipă. E un moment dificil, toată admirația pentru acești suporteri minunați. Au creat un fond prin care sprijină echipa, asigură continuitate. E incredibil, cu adevărat remarcabil. Clubul Dinamo are cu siguranță nevoie de alt acționariat și mă voi opri aici... Nu poți lăsa o echipă de acest nivel să ajungă în halul ăsta”, a declarat Ionuț Stroe la Realitatea Sportivă.

6.825 de membrisunt înscriși în acest moment în programul Doar Dinamo București

VIDEO / Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.