Liga 1

Șeful Academiei Dinamo tânjește după condițiile de la FCSB: „E o diferență uriașă! L-am sunat pe Negoiță”

Gabriel Răduță (stânga) nu este mulțumit de condițiile pe care le are Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 iunie 2020

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, a vorbit despre situația delicată de la academia „câinilor”.

Și noi suntem neplătiți de câteva luni. Am încercat să iau legătură cu cineva din club, dar n-am reușit. L-am sunat și pe Ionuț Negoiță, însă nu mi-a răspuns. Noi și Viitorul am produs foarte mulți jucători în ultimii ani, însă diferența a fost făcută de modul în care copiii au fost promovați la echipa mare.

E și o problemă de infrastructură. De exemplu, e o diferență uriașă între baza de pregătire a celor de la FCSB și ce avem noi la dispoziție”, a declarat Răduță la „Digi Sport Special”.

Gabriel Răduță

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a vorbit recent despre situația la zi a clubului din Ștefan cel Mare. Cu o atitudine pasivă, Negoiță și-a reafirmat dorința de a scăpa cât mai repede de echipă: „Ce aș putea spune? Sper să se găsească o soluție. Nu am anunțat de ieri sau de azi că vreau să mă retrag. Din păcate nu s-a găsit o soluție concretă sau viabilă. Dar eu sper să se găsească până la urmă”.

VIDEO Răduță, moment fabulos la Dinamo: „Am căzut ca o lămâie stoarsă”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.