Stranieri

EXCLUSIV VIDEO Ce s-a întâmplat după bătaia dintre Contra și Davids: „Jucătorii lui Milan și Inter m-au aplaudat în picioare în avion! Vieri se urcase pe scaune și urla: «Contra e o legendă!»”

Cosmin Contra a evoluat timp de un sezon la AC Milan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 iunie 2020

Cosmin Contra (44 de ani) - fost fotbalist la echipe precum Poli, Dinamo, AC Milan, Alaves, Atletico Madrid sau Getafe – a rememorat în direct la GSP Live un episod controversat din cariera sa, bătaia cu olandezul Edgar Davids. 

  • Contra a evoluat timp de un sezon, 2001-2002, pe postul de fundaș dreapta la AC Milan;
  • Contra a relatat la GSP Live bătaia pe care a avut-o cu Davids, în urma căreia spune că a fost învingător, dar că s-a simțit foarte rușinat. 

Confruntarea a avut loc în 2002, la Tim Trophy, triunghiularul la care participau Juventus, AC Milan și Inter. La ultimul meci dintre Juventus și Milan, Contra și Davids au fost eliminați în minutul 5! Cei doi au fost aproape de bătaie, după o intrare dură a românului. Scandalul a continuat la vestiare. 

VIDEO Contra vorbește despre bătaia cu Davids

„Davids și-a dorit acel scandal, m-a așteptat pe tunel”

Contra a explicat: „Sunt un tip mai aprins, dar nu încep eu conflicte. E clar că Davids și-a dorit acel scandal, m-a așteptat în tunel. Am fost eliminați imediat după începerea meciului, din cauza prietenului meu Gattuso. Întotdeauna ne apăram unul pe altul și eram cei mai răi din echipă. Din cauza lui am fost eliminat. 

L-am lăsat pe Davids să plece primul la vestiare, vreo 50 de metri înaintea mea și m-a așteptat pe tunel. Pot să spun că eu pot fi considerat învingător. Nu este un lucru de care eu sunt mândru, cu toate că eu doar m-am apărat”. 

Ce s-a întâmplat după amicalul dintre Juventus și AC Milan

„Întotdeauna mă urcam printre ultimii în avion și la acel turneu am zburat împreună cu cei de la Inter. Pe o parte era echipa Milan și pe o parte Inter, inclusiv cu conducerea. În momentul în care am urcat, s-au ridicat cele două echipe și au început să mă aplaude. În acel moment, dacă era o gaură în avion să mă bag ca să mă ascund, o făceam. 

Nu credeam că un jucător poate să fie așa de urât în Italia, precum Davids.

Inclusiv Inzaghi, care era accidentat, m-a sunat. Vieri s-a ridicat pe scaunele din spate și a striga că sunt o legendă. Așa rușine n-am simțit în viața mea”. 

Citește și alte știri de la GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.