Liga 1

CFR Cluj a spulberat-o pe Gaz Metan într-un meci amical! Urmează derby-ul cu FCSB

FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de Dan Udrea, Marius Mărgărit  —  luni, 08 iunie 2020

CFR Cluj a câștigat amicalul cu Gaz Metan Mediaș, scor 6-1, și așteaptă derby-ul din play-off cu FCSB, de duminică. Dan Petrescu nu poate fi mai mulțumit de atât. 

Amicalul cu Gaz Metan, în care a trimis o formulă apropiată de cea standard, singura modificare pe care va fi nevoit să o facă fiind introducerea unui al doilea fotbalist U21, i-a oferit multe satisfacții. Lituanianul Giedrius Arlaukis, aflat în ultima lună de contract cu „feroviarii”, a ieșit din carantină și a putut apăra. Djokovic a marcat două goluri superbe, iar Alexandru Chipciu a înscris pentru prima dată de la venirea în Gruia.

În celălalt meci amical, CFR Cluj a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-1. Ambele înfruntări au avut loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, fără spectatori și cu accesul presei interzis. 

CFR Cluj - Gaz Metan 6-1

  • Au marcat: Djokovic '4 '30, Bordeianu 35, C. Deac 62, Vinicius 65, Chipciu 77 / R. Romeo 90

Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovici - Deac, Omrani, Păun
Rezerve: Sandomierski, Hindrich, Rus - Manea, D. Ciobotariu, Boli, Cestor, Hoban, Pereira, Luis Aurelio, Chipciu, Rondon, Țucudean, Petrila și Andrei Joca
Antrenor: Dan Petrescu 

Gaz Metan: Pleșca - Butean, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, Droppa, Chamed - Cardoso, S. Buș, HoraEchipa  e condusă la acest amical de staff-ul lui Edi Iordănescu. 

Clasament play-off

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.