Liga 1

Omul care pleacă sâmbătă de la Dinamo iese la atac: „Nu poți să le dai jucătorilor 1% din salariu și tu, conducătorul, să iei toți banii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 June 2020

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația tensionată de la club și a dat detalii despre greva jucătorilor care sunt nemulțumiți că nu și-au primit salariile.

„Mai am contract cu Dinamo până sâmbătă la miezul nopții, până după meciul contra Chindiei. Voi merge la meci.  Eu m-am săturat să dau explicații. Nu e treaba mea. Să răspundă și alții.  Mi-am spus punctul de vedere și am deranjat. Nu vreau să vorbesc acum despre club și de echipă pentru că trec prin momente dificile. Și e nevoie de liniște. 

Jucătorii au 400% dreptate.  Nu sunt de acord cu gestul lor, dar au dreptate. Dar trebuiau să își respecte meseria și să facă antrenamente și să joace acel amical. Ce vină au cei de la FC Voluntari? Eu știu de ce au făcut acest protest. Nu poți să le dai jucătorilor 1% din salariu și tu, conducătorul echipei, să iei salariul întreg. Nu e în regulă. Asta a fost motivul exploziei. Nu știu dacă doar Bogdan Bălănescu, dar mai sunt și alții”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

FOTO. Imagini de la amicalul Dinamo - Rapid 1-0

VIDEO. Cosmin Contra, detalii despre spaniolii care vor să cumpere Dinamo: „Am vorbit cu Melero și am aflat ceva”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.