FIFA 20

Un nou scandal la FIFA 20: un gamer i-a deconspirat pe trișori » Ce truc aveau pentru a câștiga toate meciurile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 iunie 2020

Harry „Honey Badger” Blackmore, jucător profesionist de FIFA 20, i-a deconspirat pe cei care au reușit să trișeze în Weekend League. 

Așa cum știu toți jucătorii de Ultimate Team, în weekend au loc competiții în care fiecare jucător poate participa până la 30 de meciuri, iar în funcție de numărul de victorii, cresc și premiile. Cine reușește să aibă 30 de victorii din 30 posibile va crește mult în rank și va fi răsplătit pe măsură, inclusiv cu pack-uri de carduri valoroase. 

Jucătorii se deconectează intenționat din meci

Un jucător profesionist din Noua Zeelandă, Harry „Honey Badger” Blackmore, a semnalat însă o mare problemă, care a atras sprijinul multor alți gameri și creatori de conținut pe internet și chiar a unor publicații de profil. Unii gameri care au găsit o metodă simplă, dar eficientă să își crească șansele de victorie. Gamerul a descoperit că un jucător avea și 52 de rejucări, în loc de 30, iar asta l-a plasat pe locul 14 în acel weekend, în timp ce Honey Badger nu putea intra în top 100.

Practic, acel gamer se deconecta în momentul în care meciul era pierdut sau era egal, înainte ca partida să se termine. Așa creșteau șansele să termine cu 30 de victorii și accesul la premii mari. Au apărut și clipuri video în care se observă cum ambii combatanți părăseau partida, iar aceasta nu se contabiliza, în timp ce alți gameri se chinuie ore întregi ca să joace meciurile necesare și să obțină cât mai multe victorii. 

Inclusiv youtuberi de succes, cum este Craig „Nepenthez” Douglas, s-au raliat acestei mișcări și au cerut celor de la EA să rezolve situația. Dacă nu acum, măcar în FIFA 2021. Compania încă n-a emis un răspuns oficial. 

Citește mai multe știri din FIFA 20: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.