Liga 1

Laurențiu Reghecampf, implicat direct la Hermannstadt? Răspuns tranșant: „Acolo nu este vorba despre Ana”

+56 Foto
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 June 2020

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenor la Al Wasl, a comentat decizia soției sale, Anamaria Prodan, de a se implica financiar la Hermnnstadt, alături de fiica ei, Rebecca Dumitrescu.

Fostul antrenor de la FCSB susține că el nu se va implica la echipa din Sibiu, nu va superviza munca depusă de antrenorul Vasile Miriuță și nici nu are de gând s-o preia pe Hermannstadt.

„Eu am contract și nu pot să antrenez trei echipe. La Hermannstadt nu e vorba de Ana, Rebecca a dorit să facă asta. Noi o susținem. E o nebunie să spui că «Reghe va antrena, Reghe va superviza». Nu am nicio treabă cu Hermannstadt. Nici Ana. E vorba de Rebecca, iar Ana o va ajuta pentru că asta e meseria ei, să aducă jucători. Cred că Ana o să reușească asta. 

Cum aș putea să antrenez echipa din Emirate și mă duc la antrenorul de la Hermannstadt (n.r. Vasile Miriuță) și să-i spun «Tu faci așa!»? Nu există! Cine e acolo trebuie să antreneze și să răspundă de rezultate. Cei care conduc echipa, la fel. Nu trebuie să venim eu și Ana din spate ca să rezolvăm niște lucruri. Lucrurile nu se fac așa”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Prosport.

VIDEO Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele

Citește mai multe știri din Liga 1: 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.