Campionate

Un superstar de la PSG, dat afară: „E limitat mental!”

Thiago Silva (nr. 2) nu va mai continua la PSG // Sursă foto: Getty

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 10 iunie 2020

Căpitanul celor de la PSG, Thiago Silva (35 de ani), este alungat din motive financiare. „A plâns un an să-i prelungească înțelegerea, dar a refuzat primul la Paris tăierea salariului în pandemie", acuză Rothen.

După opt sezoane la PSG, Thiago Silva trebuie să-și facă bagajele. Căpitanului de 35 de ani nu i s-a mai reînnoit acordul, deși luase și cetățenie franceză. S-a aflat și adevăratul motiv al deciziei, dincolo de vârsta stoperului brazilian. Directorul sportiv Leonardo, care îl adusese în Ligue 1, l-a anunțat că este liber din vară după ce „Monstrul" s-a opus măsurilor de austeritate luate de club.

Jerome Rothen, ex-PSG: „Nicăieri n-ar fi câștigat atât"

„A plâns un an să i prelungească înțelegerea, și-a implicat soția, însă a fost primul care a refuzat micșorarea salariului în pandemie", l-a atacat în „L'Equipe" Jerome Rothen, fostul mijlocaș al lui PSG. Care a explicat tăios: „Niciodată nu a fost ca Ramos sau Van Dijk. Nicăieri nu ar fi câștigat banii de la Paris. Este un fotbalist bun, dar limitat mental. Când îl plătești atât de bine, te aștepți să-i transforme și pe cei din jurul lui. Dacă ar fi după mine, nu i-aș mai da salariul până în august". 

În cei opt ani în Orașul Luminilor, Thiago Silva a cucerit 21 de trofee, inclusiv 7 titluri în Ligue 1.

Thiago Silva câștiga la campioana Franței 1,5 milioane de euro brut lunar

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.