Stranieri

VIDEO Nicolae Stanciu, gol superb din lovitură liberă pentru Slavia Praga » Final dramatic de meci!

Nicolae Stanciu, gol pentru Slavia FOTO: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 iunie 2020

Nicolae Stanciu (26 de ani) a marcat un gol superb în meciul dintre Ostrava și Slavia Praga, scor 2-2, din penultima etapă a sezonului regulat. 

În minutul 14, Nicolae Stanciu a executat inteligent o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, lateral stânga. Internaționalul român a trimis cu mult efect, la colțul scurt, și l-a păcălit pe portarul Ostravei. Stanciu ajunge la două goluri și 3 pase decisive în cele 5 partide disputate de Slavia de la reluarea competiției în Cehia. Gazdele au egalat rapid, în minutul 17, când Svozil a șutat puternic din 3 metri, după un carambol în careul campionilor en-titre.

Final dramatic 

Golul izbăvitor părea să vină în al patrulea minut de prelungire. Stanciu a luminat jocul cu o pasă filtrantă în interiorul careului de 16 metri. Sevcik a pasat la firul fierbii, iar Masopust a trimis necruțător în vinclu. Gazdele nu au predat artmele, într-un final disputat 10 contra 10. În minutul 7 al prelungirilor, Stronati a reluat cu capul dintr-un corner și a făcut 2-2. Nu înainte ca arbitrul să ridice tensiunea. A consultat sistemul VAR pentru a verifica dacă a fost lovitură de la colț. 

Slavia pierde teren

Plzen, singura rivală la titlu pentru Slavia, s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Zlin reduce diferența la 6 puncte. În ultima etapă a sezonului regulat, formația lui Stanciu primește vizita lui Zlin, locul 13, în timp ce Plzen se deplasează la Sigma Olomouc, locul 11.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.