Cupa Romaniei

Gigi Becali nu-i dă șanse lui Dinamo în semifinalele Cupei: „Îmi convine că am picat cu ei din două motive”

+26 Foto
Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 iunie 2020

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre duelul cu Dinamo din semifinalele Cupei României. Latifundiarul a explicat de ce e fericit că semifinala contra marii rivale se dispută în dublă manșă. 

  • Sepsi - Poli Iași și Dinamo - FCSB sunt meciurile care vor decide finalistele Cupei României din sezonul 2019-2020;
  • Semifinalele vor avea loc în dublă manșă. Turul va fi pe 24 iunie, pe terenul primei echipe extrase, iar returul pe 8 iulie. Finala e stabilită pe 22 iulie. Câștigătoarea Cupei va merge în Europa League și va intra în primul tur preliminar - detalii, AICI.

„Îmi convine că am picat cu Dinamo din două puncte de vedere. Primul e că jucăm două meciuri. În mod normal, te califici. Un singur meci era mai periculos. Era periculos să jucăm finala cu Dinamo, era mai greu. 

Nu mai e Dinamo din 2016, plus că acum e alta concepția patronului de la FCSB. Patronul de la FCSB spunea atunci că nu e interesat de Cupă. Acum ne interesează Cupa, e mai ușor de luat, având în vedere celelalte 3 echipe care au rămas în competiție”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali: „Nu avem ce căuta la Craiova”

Finala Cupei României e programată la Craiova, însă Becali și-ar dori schimbarea locului de disputare, dacă FCSB va accede în ultimul act: „Nu avem ce căuta să jucăm finala Cupei la Craiova, e prea mare distanța. Facem alt contract, cu alt stadion. 

FOTO. Imagini de la ultimele două meciuri dintre Dinamo și FCSB din Cupa României

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.