Liga 1

FCSB. Gigi Becali, reacții deplasate în direct: „Plângăciosule, să-ți dea coronavirusul bani!” + „Afro-francezul Gnohere a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada»”

+45 Foto
Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 iunie 2020

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a „luat foc” atunci când a auzit că Adi Popa, Bălgrădean și Alexandru Stan trebuie să revină, conform legii, în cantonamentul roș-albaștrilor de la Berceni - Detalii, AICI.

Furios, Becali a intervenit în direct la TV și l-a jignit dur pe Adi Popa, cel care amenința că vrea să-l dea în judecată pe patronul de la FCSB pentru neplata unor salarii restante. Gigi Becali a folosit o comparație deplasată atunci când l-a comparat pe mijlocașul care-și revendică drepturile cu Harlem Gnohere, francezul plecat în urmă cu o săptămână de la echipă.  

„Ce să caute în cantonament dacă nu mai sunt jucătorii noștri? Spunea Popa că se duce la TAS. De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane.

Gnohere e afro-american, dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât «Albă ca Zăpada» Popică! E discriminare dacă zic așa? Este afro-francez, dar nu-i zic parizian, îi zic afro-francez. 

Mai avea de luat 70-80.000 până acum și alți 200.000 de euro, dar n-a zis omul nimic. A plecat și și-a văzut de treaba lui. Plus că pe Gnohere nu l-am făcut om cum l-am făcut pe Popa, care era piticanie la Chiajna. Du-te la TAS și taci din gură, plângăciosule! Să dea în judecată coronavirusul și să-i dea coronavirusul bani”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Becali l-a acuzat din nou de non-combat pe Bălgrădean

„După ce a făcut mizeria pe care a făcut-o, nu știu dacă îndrăznește să calce pe acolo. O să dau ordin să nu fie primit dacă vine acolo. După ce a scăpat mingea în poartă, nu mai are ce căuta la noi. Am avut încredere în Bălgrădean, dar el e un «Pufi» care, după ce a semnat cu CFR Cluj, a mers pe blat. 

Ești mincinos și nu ești drept! Nu i-a fost jenă să scape mingea în poartă? Ce să caute în cantonament dacă nu mai sunt jucătorii noștri?”, a „tunat” Becali, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

FOTO. Imagini cu Gigi Becali din timpul domniei la FCSB: 

+45 Foto
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.