Campionate

Cosmin Olăroiu ia în calcul revenirea: „Mi-aș dori mult, am avut momente de satisfacție”

Cosmin Olăroiu vrea să devină selecționerul naționalei din Emirate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 iunie 2020

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenor în China, la Jiangsu Suning, e încântat de posibilitatea de a antrena din nou o echipă națională.

În ziua în care a împlinit 51 de ani, Cosmin Olăroiu a confirmat interesul Federației din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul care a dus-o pe FCSB în semifinalele Cupei UEFA a mai antrenat în Emirate între 2013 și 2017. A câștigat alături de Al-Ahli două titluri, 3 Cupe, 3 Supercupe și a jucat o finală de Liga Campionilor Asiei. 

Olăroiu vrea să fie selecționer

„Sunt foarte onorat că am aceste oferte, unele despre care s-a vorbit sunt reale, altele nu. Am mai avut oferte de la echipe naționale și în trecut, dar am un contract și e foarte greu să plec în momentul ăsta. Mi-aș dori foarte mult să antrenez echipa națională a Emiratelor, acolo unde am avut momente de satisfacție foarte mari. Ar fi o onoare pentru mine, dar e prematur să vorbesc despre asta”, a declarat Cosmin Olăroiu la TV Telekom Sport. 

Olăroiu a mai fost selecționer în 2015, când a condus-o pe Arabia Saudită la Cupa Asiei, preluând temporar echipa cu o lună înainte de turneul final. A obținut trei puncte într-o grupă cu China, Coreea de Nord și Uzbekistan.

VIDEO / Cosmin Olăroiu e dorit ca selecționer și ar putea lupta pentru calificarea la CM 2022

Citește și alte știri despre Cosmin Olăroiu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.