Liga 1

Cluburile din Liga 1, avertizate de LPF după cazul COVID-19 de la Dinamo: „Nu vom face niciun rabat de la respectarea dispozițiilor legale!”

Un membru al clubului Dinamo a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 11 June 2020

După ce o persoană din cadrul clubului Dinamo a fost depistată pozitiv cu COVID-19, LPF a emis un comunicat în care avertizează cluburile din Liga 1 să aplice toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Liga Profesionistă de Fotbal pune accent pe gravitatea situației și le cere cluburilor să aplice, cu strictețe, reglementările emise de autorități.

„Liga Profesionistă de Fotbal atrage atenția cluburilor să aplice toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. LPF anunță pe această cale că nu va face niciun rabat de la respectarea în totalitate a dispozițiilor legale prevăzute în ordinul comun al celor două ministere, sens în care toți observatorii de joc au fost instruiți să verifice cu maximă strictețe implementarea regulilor aplicabile”, se arată în comunicat, unde este transmis că „Orice omisiune din partea observatorilor, privind consemnarea neregulilor constatate, va duce la excluderea imediată din corpul de observatori al LPF”.

LPF: „Rămânem consecvenți principiului desfășurării tuturor partidelor”

LPF a ținut să menționeze în comunicat faptul că va căuta soluții astfel încât toate meciurile care vor fi suspendate din cauza infectării cu COVID-19 să fie disputate.

„Asigurăm fanii că vom căuta toate soluțiile pentru ca eventualele meciuri neprogramate să se dispute la o dată ulterioară, deoarece rămânem consecvenți principiului desfășurării tuturor partidelor doar pe terenul de joc”.

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.