Liga 1

VIDEO. Numărul unu de la Dinamo, pe silent la Guvern? Bogdan Bălănescu ar fi ascuns cazul de COVID-19 în fața premierului Orban

Bogdan Bălănescu, în stânga lui Mihai Stoichiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 iunie 2020

COVID-19 LA DINAMO. În prima parte a zilei de ieri, LPF a decis amânarea meciului Dinamo - Chindia. În plus, până la sosirea rezultatelor anchetei epidemiologice efectuate de Direcția de Sănătate Publică, toate meciurile roș-albilor sunt suspendate. 

Liga a anunțat amânarea partidei „câinilor” și a introdus deja în program, pentru sâmbătă, la ora 20:00, duelul dintre Sepsi și Hermannstadt, programat inițial să înceapă în aceeași zi la ora 17:00. 

Joi a fost o zi plină la Dinamo. Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a participat la ședința de Guvern de dimineață, la care a fost prezent, și premierul Ludovic Orban, dar ar fi ascuns situația de la gruparea din Ștefan cel Mare. 

Numărul 1 executiv de la Dinamo n-a suflat o vorbă în cadrul întrevederii despre situația de la clubul său! Ședința de la Guvern a început la ora 9:15, iar Bălănescu a fost foarte concentrat la telefonul mobil pe durata ei, aflând despre informațiile ce-au bulversat Dinamo și toată Liga 1.

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.