Liga 1

Gigi Becali a intrat în direct la TV după ce Teia Sponte s-a infectat cu COVID-19: „Dacă Hristos vrea să mor, mor! Dar ce să se întâmple dacă merg la Sfântul Maslu?”

+45 Foto
Gigi Becali nu se teme de coronavirus.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 iunie 2020

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a vorbit despre situația în care se află Teia Sponte, partenerul acestuia de afaceri, care se află în spital după ce a fost infectat cu COVID-19

„Eu n-am ținut niciodată cont de coronavirus. N-am luat nicio măsură. Dacă merg la Sfântul Maslu și la Sfânta Biserică, ce să se întâmple? E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dădea jos din mașină când mergea la piață, dar tot a luat coronavirus. 

Vreau să-mi protejez fata, mie nu mi-e frică. De asta nu m-am îmbrățișat cu fata mea când m-am întâlnit cu ea. Dacă Hristos vrea să mor, mor, nu e problemă. Dar îmi protejez familia. Am fost și eu și m-am testat cu echipa. Ce e și cu virusul ăsta? Pui medicamente și trece!”, a spus Becali, la Pro X. 

Teia Sponte are coronavirus

Omul de afaceri, partener de nădejde al lui Gigi Becali și cel pe care patronul roș-albaștrilor l-a trimis cu valiza de 1,7 milioane de euro la jucătorii lui U Cluj în 2008, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și ulterior internat, informează Antena Sport.

Însă Teia Sponte nu este singurul afectat de virus. Mai mulți membri ai familiei acestuia l-au contractat și sunt supravegheați medical, mai scrie sursa citată.

VIDEO. Cozmin Gușă, întâmplare cu Gigi Becali: „Eram în platou la Dan Diaconescu și m-a amenințaț că vine după mine”

FOTO. Imagini cu Gigi Becali în timpul domniei la FCSB

+45 Foto
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.