Liga 1

FCSB, vecină cu catastrofa! Gigi Becali: „Riscăm să intrăm în faliment!”

+45 Foto
Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 iunie 2020

Gigi Becali nu vrea să adopte la FCSB modelul lui Ionuț Negoiță, care a spus în repetate rânduri că vinde clubul pe un leu. Însă latifundiarul a avertizat astăzi cu privire la pericolele care-i pândesc echipa în viitorul apropiat.

Patronul vicecampioanei României, Gigi Becali, mizează pe banii pe care speră să-i obțină din transferuri, dar și pe o eventuală calificare în grupele Europa League: „Altfel, riscăm să intrăm în faliment”, spune Becali. 

„Dacă nu aveam jucători pe care să iau bani, dădeam și eu echipa pe un leu, ca Dinamo. Nu sunt idiot și nebun încât să arunc bani la fotbal. 

E jale mare dacă nu intrăm în grupele Europa League. Dacă nu intrăm, vindem 3-4 jucători, apoi luăm juniori din academia noastră, pe modelul Hagi. Altfel, riscăm să intrăm în faliment, iar eu nu vreau asta. 

De exemplu, dacă CFR nu se califică în grupele europene, eu aș da echipa pe un leu. Ei n-au jucători pe care să-i vândă. Pentru ce să mai ții echipa? Pe cine să vândă?”, a afirmat Gigi Becali, la Pro X. 

29,3 milioane de euroe valoarea de piață a lotului de la FCSB. CFR Cluj valorează 25,3 milioane de euro

VIDEO Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

FOTO. Imagini cu Gigi Becali din timpul domniei la FCSB: 

+45 Foto
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.