Campionate

Se impune Real Madrid în noua casă? Cotă mărită la 35 pentru un succes cu Eibar

Real Madrid și Eibar se vor întâlni duminică, de la ora 20:30, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din La Liga. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 iunie 2020

Real Madrid și Eibar se vor întâlni duminică, de la ora 20:30, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din La Liga.

„Galacticii” au început lucrările la „Santiago Bernabeu” și vor evolua în acest sezon pe stadionul „Alfredo di Stefano”, unde echipa secundă își dispută meciurile. Schimbarea stadionului n-ar trebui să le pună mari probleme madrilenilor care sunt neînvinși pe teren propriu în campionat în acest sezon, 9 victorii și 4 egaluri.

Eibar e una dintre cele mai slabe formații în deplasare, unde a marcat numai 8 goluri și a strâns 8 puncte în 13 partide. Palmaresul în confruntările disputate pe terenul lui Real este dezastruos: 6 înfrângeri și o remiză. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 35 pentru victoria lui Real Madrid! (detalii AICI!)

  • Real Madrid a marcat 13 goluri în ultimele cinci partide directe disputate acasă cu Eibar; 
  • Eibar a marcat un singur gol în ultimele 5 meciuri din campionat; 
  • Real a primit numai 9 goluri pe teren propriu în acest sezon; 
  • Eibar are o singură victorie în ultimele 8 meciuri oficiale.

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Real Madrid a fost mărită la 35, în loc de 1.25. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 175 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.