Campionate

Gest impresionant al unui star de la Manchester United: 22 de milioane de euro pentru a oferi oamenilor de mâncare

Marcus Rashford. foto: Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 13 iunie 2020

Marcus Rashford (22 de ani), starul lui Manchester United, a inițiat o campanie de strângere de fonduri la începutul pandemiei pentru a ajuta persoanele defavorizate în Marea Britanie.

Când pandemia a început să lovească Europa, Marcus Rashford (22 de ani) a lansat și el o campanie de ajutorare împreună cu FareShare, o organizație caritabilă care luptă împotriva malnutriției. Voia să ofere oamenilor nevoiași mâncare.

Inițial, a strâns 134.000 de lire (150.000 de euro) din donații, sumă completată de starul lui Manchester United până la 400.000 de lire (450.000 de euro). La acea vreme, și-a stabilit o țintă: "Îmi doresc ca până la sfârșitul lui iunie să strâng fonduri pentru a oferi trei milioane de mese persoanelor vulnerabile din întreaga Marea Britanie".

Însemna o sumă foarte mare, 20 de milioane de lire (22,3 milioane de euro). A reușit mai repede decât se aștepta. "Am o veste mare, băieți! Ne-am atins obiectivul. Am strâns banii pentru acele trei milioane de mese", a anunțat Rashford pe Twitter. "Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin".

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când porți mască

Citește și alte știri din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.