Liga 1

VOLUNTARI - CLINCENI. Epic fail! Colegii i-au dedicat lui Paul Pârvulescu un gol anulat pentru ofsaid

+22 Foto
Colegii i-au dedicat lui Paul Pîrvulescu un gol anulat pentru ofsaid. Captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 iunie 2020

FC Voluntari - Academica Clinceni, încheiat 3-0, a fost primul meci din Liga 1 de după pauza provocată de pandemia de COVID-19. Partida de pe stadionul „Anghel Iordănescu” a adus și câteva momente amuzante. 

Pe lângă golul de cascadorii râsului marcat de gazde în prima repriză, o altă fază a descrețit frunțile telespectatorilor. S-a întâmplat în repriza secundă, în minutul 66, când oaspeții reușiseră să marcheze golul de onoare după o execuție de la distanță a lui Mihai Dobrescu. 

VIDEO / Ilie Poenaru la finalul partidei pierdute în fața celor de la Voluntari

Reușita Clinceniului a fost anulată cu întârziere de brigada condusă de Sebastian Colțescu, care a considerat că golul a venit în urma unei poziții suspecte de ofsaid. Fotbaliștii oaspeților și-au dat seama prea târziu de decizia luată de Colțescu: s-au dus să se bucure la margine și au găsit timp și să-i dedice golul lui Paul Pârvulescu, fotbalistul suspendat provizoriu pentru dopaj

Paul Pârvulescu a recunoscut la GSP Live că s-a dopat

Paul Pârvulescu (31 de ani), fotbalist la Academica Clinceni, a susţinut în direct la GSP Live că a făcut terapie cu injecții în venă la o echipă din România, o procedură care înseamnă doping, iar ANAD l-a suspendat provizoriu începând cu 3 iunie!

VIDEO. Mirel Rădoi a asistat la Voluntari - Clinceni

Citește și alte știri din meciul Voluntari - Clinceni:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.