Campionate

Adil Rami s-a lăudat colegilor că a făcut sex de 12 ori într-o noapte cu Pamela Anderson: „Toți băieții au fost interesați de cum era în pat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 iunie 2020

Adil Rami (34 de ani) și Pamela Anderson (52 de ani) au fost implicați într-o relație năbădăioasă. Povești despre aventura celor doi continuă să apară. 

Aleksandr Kokorin, coleg cu Rami la Sochi, locul 12 în prima ligă din Rusia, a oferit informații picante din intimitatea relației celor doi: „Rami ne-a spus multe lucruri interesante despre Pamela. În mod normal, toți băieții au fost interesați de cum era în pat. Ne-a zis că a fost cea bună femeie din viața lui și că au făcut sex de 12 ori într-o noapte”.

Pamela l-a acuzat pe Rami

„M-a păcălit și m-a trădat, în ultimii doi ani am trăit o mare minciună. Sunt devastată după ce am aflat că el trăia o viață dublă”, s-a plâns pe Instagram actrița americană în vârstă de 51 de ani.„Cum putea controla inima și mintea a două femei simultan? Glumea despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente aproape de soțiile lor. Îi numea monștri. Dar el e cel mai mare monstru!”.
- Pamela Anderson

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.