Liga 1

Scenariu uluitor: se dă FCSB bolnavă dacă pierde cu CFR Cluj? „O să vedeți ce coronavirus declanșează”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 iunie 2020

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al LPF, a lansat o ipoteză incredibilă: în cazul în care FCSB nu câștigă meciul cu CFR Cluj de diseară, acesta crede că roș-albaștrii se vor da bolnavi de coronavirus.

Fostul șef al Ligii a aruncat „bomba” în direct la TV: „Ei cred că Steaua (n.red. - FCSB) o va bate pe Cluj și relansează campionatul, dar ei n-au putut să bată pe Voluntari. Dacă FCSB nu câștigă diseară, o să vedeți ce coronavirus declanșează. Ca conducător, trebuie să te gândești la toate oportunitățile. Unii s-au făcut miliardari peste noapte...”, a spus acesta la „Digi Sport Matinal”.

Liga 1, lovită de coronavirus

Declarațiile lui Dumitru Dragomir vin după ce trei persoane de la cluburile din Liga 1 au fost depistate pozitiv cu COVID-19. Mai întâi, magazinerul lui Dinamo, apoi două persoane de la FC Botoșani: medicul echipei și un fotbalist de la echipa a doua.

Meciurile lui Dinamo cu Chindia Târgoviște și Hermannstadt au fost deja amânate, precum și duelul Universitatea Craiova - FC Botoșani, care ar fi trebuit să marcheze revenirea Ligii 1.

Match Preview, CFR Cluj - FCSB: tot ce trebuie să știi despre duelul de foc

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.