Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0. EXCLUSIV / GSP.RO confirmat! A venit rezultatul: Dragoș Nedelcu are ruptură de ligamente și nu mai joacă în 2020

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 iunie 2020

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, 1-0, și este lider detașat în Liga 1, cu 7 puncte peste echipa roș-albastră. 

În prelungirile meciului, mijlocașul Dragoș Nedelcu (23 de ani), folosit ca fundaș central azi, a căzut prost într-un duel cu Mateo Susic. Nedelcu a acuzat probleme la genunchiul drept și nu a putut continua. A fost schimbat cu Miron, iar în vestiar a fost consultat de doctorul echipei. 

UPDATE, 18 iunie

Diagonistul inițial pus de medicii FCSB s-a confirmat oficial astăzi. Nedelcu a efectuat un RMN marți, iar rezultatul a venit astăzi: RUPTURĂ DE LIGAMENTE! Acesta urmează să plece în Italia, unde va avea loc operația, anul fiind compromis total. Acesta are nevoie de 5-6 luni de pauză, revenirea fiind programată în 2021.

UPDATE, 15 iunie

Deși era programat la RMN azi, Dragoș Nedelcu va face investigația marți. Jucătorul a avut dureri mari toată noaptea și staff-ul echipei se teme în continuare că jucătorul ar putea avea ruptură de ligamente.

Știrea inițială:

Din informațiile obținute de GSP.ro, primul verdict dat de medic „la cald” este unul crunt pentru Nedelcu: ruptură de ligamente. Acesta va face luni un RMN, la București, pentru afla cu exactitate dacă suspiciunile se confirmă. 

Dacă se menține verdictul inițial, Nedelcu ar putea sta între 4 și 6 luni în afara terenului, având astfel șanse mici să mai joace în acest an.

FOTO. Imagini cu accidentarea lui Dragoș Nedelcu

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.