Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Gigi Becali, prima reacție după înfrângere: „I-am transmis lui Vintilă cum vreau să joace. Că d-asta dau milioane pe jucători!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 June 2020

Deși FCSB a pierdut cu CFR Cluj, 0-1, și este la 7 puncte în urma echipei lui Dan Petrescu, Gigi Becali se declară mulțumit de jocul prestat de echipa lui Bogdan Vintilă.

Patronul FCSB nu i-a criticat pe jucători, făcând doar un reproș, lui Adi Petre, pentru că nu a atacat pasa lui Olimpiu Moruțan în ultimul minut din prelungiri.

„Dacă aveam atacant la ultima fază, la pasa către Nedelcu, dădeam gol. Petre trebuia să fie acolo, s-o bage în poartă. Bagă alunecare! Ce mai vrei? Moruțan lui Petre i-a dat-o, dar Petre nu a vrut s-o ia. Dacă aluneca, dădea gol. 

Nu are rost să vorbim acum. Sunt prea mulțumit de echipă. Ăsta e jocul pe care-l vreau. Pase dintr-o atingere. Un ghinion a făcut să nu batem. Bagă alunecare. Titlul e 90% pierdut. Mai avem 10% șanse și mai avem Cupa. 

Dacă CFR rămâne așa, joacă așa ca în seara asta, mai avem șanse. O batem în meciul direct și mai sunt doar patru puncte. Dacă ei joacă așa, ca în seara asta... Cât o să-i mai țină? Mai e un meci direct. Nu sunt foarte multe puncte între noi. Noi nu mai avem voie să greșim. Nici nu mai avem cum să greșim. Mie îmi place foarte mult echipa asta. Și fundașii au jucat foarte bine.

Vintilă are o vorbă, vrea ca jucătorii să joace simplu. Eu nu vreau să joace simplu, vreau să joace complicat! Eu nu dau milioane ca ei să joace simplu! Eu nu vreau să joace niciunul simplu. Să joace între linii, cu verticalizări”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„ I-am zis lui Vintilă. Filip a mai jucat fundaș stânga. El a zis că ar vrea să încerce cu Popescu stânga. Nu am vrut să mă impun. Nu îmi pare rău. Dacă vreau să mă impun, o fac. Dar nu vreau. Mă implic, dar nu cum credeți voi. Ovidiu Popescu nu a jucat rău, a și urcat. Dacă era Filip, urca doar o dată” 
Gigi Becali

FOTO. Imagini de la CFR Cluj - FCSB

VIDEO. Helmuth Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.