Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Gigi Becali recunoaște că a ordonat o schimbare: „Uită că e pe terenul de fotbal. Am luat țeapă cu el!”

+67 Foto
Gigi Becali e nemulțumit de prestația lui Vînă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 iunie 2020

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0. Gigi Becali a fost total nemulțumit de prestația lui Ionuț Vînă (25 de ani), care a prins doar 31 de minute în Gruia.

Ionuț Vînă (25 de ani) a jucat doar 31 de minute (cu tot cu prelungirile primei reprize) în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. Mijlocașul adus de la Viitorul a fost introdus în minutul 33, în locul accidentatului Filip, și scos în minutul 62. Patronul celor de la FCSB a recunoscut că el a ordonat înlocuirea.

Becali recunoaște că l-a schimbat pe Vînă

„Da, dar nu doar pentru o pasă. Asta poate conta în lupta pentru titlu, la cupele europene. Dar nu a fost pasa aia, toate pasele au fost date în spate. El e un om care are talent, juca la Hagi mai bine, juca de frică. El nu cred că știe că e pe terenul de fotbal. Uită unde e. Eu așa cred”, a declarat Becali la Fotbal Club, de la Digisport.

Ionuț Vînă a gesticulat în momentul înlocuirii cu Olimpiu Moruțan. Becali a comentat: „Eu sunt mulțumit când îi dau leafa? Sau când am dat 750.000 de euro pe el? Am luat o țeapă, ce, n-am mai luat până acum? Asta e. Eu plătesc să jucăm țurca?”.

VIDEO / Bogdan Vintilă: "Cât matematic mai avem şanse, ne jucăm şansa până la sfârşit, indiferent de ce se va întâmpla"

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.