Liga 1

Prima izbucnire a lui Bogdan Vintilă din mandatul de la FCSB: „A fost doar la televizor, nu alături de noi!”

+67 Foto
Bogdan Vintilă în momentul declarațiilor de la finalul meciului CFR Cluj - FCSB 1-0 // Sursă foto: captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 iunie 2020

Bogdan Argeș Vintilă (48 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a comentat demisia lui Helmut Duckadam (61) imediat după înfrângerea roș-albaștrilor cu CFR Cluj (0-1).

  • Duckadam a anunțat ieri, cu 30 de minute înainte de startul derby-ului CFR Cluj - FCSB, că pleacă de la echipa roș-albastră, după 10 ani petrecuți într-o funcție onorifică în cadrul clubului lui Gigi Becali

Duckadam a afirmat că dintre toți antrenorii alături de care a lucrat la FCSB doar Ilie Stan (52) l-a făcut să se simtă important. Vintilă răspunde și declară că fostul mare portar al Stelei nu obișnuia să fie în preajma echipei, aceasta fiind cauza pentru care opiniile sale nu erau solicitate.

FCSB. Bogdan Vintilă: „Pe Duckadam l-am cunoscut în deplasarea de la Guimaraes”

„Dânsul știe mai bine motivele care l-au făcut să ajungă la această decizie. Mie îmi pare rău. L-am cunoscut în deplasarea de la Guimaraes și mi-aș fi dorit să-l mai văd de-atunci, însă nu a mai trecut pe la teren.

Este decizia lui. Dacă venea pe la teren, eu nu aveam cum să nu-l implic. Are experiență, un sfat de la dânsul era bine primit. Însă era doar la televizor, nu alături de noi”, a declarat Vintilă, la Look Plus.

  • Deplasarea la care Vintilă face referire este Guimaraes - FCSB 1-0, returul play-off-ului din Europa League al acestui sezon, în urma căruia vicecampioana României en-titre a ratat accederea în faza grupelor

„Banii contau, dar faptul că am fost marginalizat... Timp de 10 ani am fost doar o dată în cantonament, în Antalya, cu Ilie Stan. După antrenamente venea la mine și mă întreba despre jucători. M-am simțit important. În rest, nu am însoțit echipa niciodată”

Helmut Duckadam

Palmaresul lui Helmut Duckadam la Steaua

  • 3 sezoane şi jumătate (1983-1986)
  • 80 de partide în prima divizie
  • 11 meciuri în cupele europene
  • 2 titluri de campion
  • o Cupă a României
  • Cupa Campionilor Europeni (1986)
  • desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986 în ancheta ziarului „Sportul"

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0

VIDEO Bogdan Vintilă, după CFR Cluj - FCSB 1-0: „Ne jucăm şansa până la sfârşit, indiferent de ce se va întâmpla"

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.