Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0. NOTE GSP Improvizația lui Vintilă a dat greș! Ovidiu Popescu, cel mai slab de pe teren! Cine s-a remarcat

+67 Foto
Ovidiu Popescu a fost cel mai slab jucător din CFR Cluj - FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 iunie 2020

FCSB a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, 0-1, și are șanse mici la câștigarea campionatului, fiind la 7 puncte în urma echipei lui Dan Petrescu.

Meciul din Gruia a fost unul echilibrat, cu ocazii importate la ambele părți, dar diferența au făcut-o Ovidiu Popescu și Giedrius Arlauskis. 

Mijlocașul de la FCSB, folosit ca fundaș stânga, și-a marcat în proprie poartă în minutul 23, după o gafă de amatori, și a fost cel mai slab jucător de pe teren. Acesta a primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor

De partea cealaltă, portarul lituanian a fost omul meciului. A avut mai multe intervenții salvatoare și a fost notat cu 8! 

Rondon, atacantul de la CFR Cluj, și Dennis Man și Florinel Coman, extremele de la FCSB, au avut și ei evoluții apreciate, primind 7.

I-am zis lui Vintilă. Filip a mai jucat fundaș stânga. El a zis că ar vrea să încerce cu Popescu stânga. Nu am vrut să mă impun. Nu îmi pare rău. Dacă vreau să mă impun, o fac. Dar nu vreau. Mă implic, dar nu cum credeți voi. Ovidiu Popescu nu a jucat rău, a și urcat. Dacă era Filip, urca doar o dată” 
Gigi Becali

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - FCSB 1-0

VIDEO Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Citește mai mult știri după CFR Cluj - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.