Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0 » Zile decisive pentru clujeni » Ce spune Giedrius Arlauskis despre prelungirea contractului

+67 Foto
Giedrius Arlauskis a primit 8 în GSP pentru prestația din CFR Cluj - FCSB 1-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 June 2020

Portarul Giedrius Arlauskis (32 de ani) a oferit declarații la finalul partidei CFR Cluj - FCSB 1-0, în care goalkeeper-ul campioanei României a evoluat foarte bine.

„E o victorie foarte importantă, dacă ne gândim în ce condiţii s-a jucat, după o pauză de 3 luni, fără ritm, fără suporteri. A fost greu. N-a fost cel mai frumos meci al nostru, dar luând în considerare situaţia în care ne aflăm cu toții, importante erau cele 3 puncte. Luăm pas cu pas fiecare meci”, a declarat lituaninanul, citat de TV Telekom Sport.

Arlauskis, care își încheie actuala înțelegere cu CFR pe 30 iunie, a mai spus că un anunț în privința viitorului său îl va face la jumătatea acestei luni: „Săptămâna viitoare o să iau o decizie. Cum am mai spus și înainte, la jumătatea acestei luni voi anunța ce urmează pentru mine. Acum, după meci, nu vreau să vorbesc despre viitorul meu”.

„Arlauskis ne-a salvat. El, cât va avea contract și vrea să rămână, va juca. Nu vreau să pun presiune pe nimeni, nici pe el, nici pe club E viitorul lui. Are nevoie de bani, e pe finalul carierei. Și Țucudean are contract până pe 30 iunie, mingea e la ei, trebuie să decidă. Sperăm să le prelungim contractele”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

NOTE GSP » Giedrius Arlauskis, omul meciului

VIDEO Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB 1-0: „Nu terminăm în primele trei dacă vom continua așa”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB 1-0

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB 1-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.