Liga 1

Omul care l-a adus pe Duckadam la FCSB îl pune la zid pe Becali: „De asta nu mai e iubită echipa, Gigi!”

+67 Foto
Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 June 2020

Ilie Dumitrescu a vorbit despre plecarea lui Helmuth Duckadam de la FCSB și l-a criticat pe patronul Gigi Becali pentru că i-a acceptat demisia fostului președinte de imagine.

  • Duckadam a anunțat ieri, cu 30 de minute înainte de startul derby-ului CFR Cluj - FCSB, că pleacă de la echipa roș-albastră, după 10 ani petrecuți într-o funcție onorifică în cadrul clubului lui Gigi Becali (Detalii AICI)

Helmuth Duckadam a venit la FCSB în vara lui 2010, la cererea lui Ilie Dumitrescu, antrenorul de atunci al roș-albaștrilor. Acum, fostul tehnician l-a criticat pe Gigi Becali pentru că eroul de la Sevilla nu mai e în club.

„Este greşeală de strategie din partea clubului! E clar, 100%! Spun asta pentru că au fost momente în care în cupele europene, la dineuri sau prânzuri oficiale, contează foarte mult să ai o persoană în plus. Ceea ce a realizat Duckadam în activitatea lui ca jucător îl face să fie o figură extrem de importantă. De asta s-a ajuns să nu mai fie iubită această echipă de foarte mulţi fani. 

Au fost greşeli în timp în zona asta, în ceea ce privește legendele și jucătorii importanţi. S-a ajuns ca un număr mare de suporteri să nu mai fie lângă echipă! Dar asta e strategia lui Becali, e clubul lui. Așa gândește”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Duckadam și Dumitrescu, în 2010

Palmaresul lui Helmut Duckadam la Steaua

  • 3 sezoane şi jumătate (1983-1986)
  • 80 de partide în prima divizie
  • 11 meciuri în cupele europene
  • 2 titluri de campion
  • o Cupă a României
  • Cupa Campionilor Europeni (1986)
  • desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986 în ancheta ziarului „Sportul"

FOTO. Imagini spectaculoase din CFR Cluj - FCSB

VIDEO Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

Citește mai multe știri despre demisia lui Duckadam de la FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.