Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Gigi Becali a avut dreptate: el a fost cel mai slab stelist, nu Ovidiu Popescu! FCSB a dominat clar meciul

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 15 iunie 2020

FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj, 0-1, și mai are șanse mici să câștige campionatul, fiind la 7 puncte în urma echipei lui Dan Petrescu.

După meci, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, dar l-a criticat pe atacantul Adrian Petre (22 de ani) pentru cum s-a descurcat la ultima fază.

„Dacă aveam atacant la ultima fază, la pasa către Nedelcu, dădeam gol. Petre trebuia să fie acolo, s-o bage în poartă. Bagă alunecare! Ce mai vrei? Moruțan lui Petre i-a dat-o, dar Petre nu a vrut s-o ia. Dacă aluneca, dădea gol”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Adrian Petre, cel mai mic indice InStat

Atacantul intrat în minutul 62 nu s-a remarcat în jocul celor de la FCSB și a avut cel mai slab indice InStat dintre toți jucătorii. Petre a avut un indice de 191. 

5a fost nota primită de Petre din partea Gazetei Sporturilor

Potrivit InStat, Giedrius Arlauskis a fost omul meciului, cu un indice de 373. Portarul lituanian a fost urmat de Ciprian Deac (301), Bogdan Planic (297) și Dennis Man (292). 

FCSB a dominat clar

. Deși a pierdut, FCSB a reușit un joc foarte bun și a dominat-o pe CFR Cluj. Echipa lui Vintilă a avut o posesie mai bună, 65,5% la 34,5%, a avut multe șuturi pe poartă, 9 la 1, și mai multe pase, 523, față de 251 câte a avut CFR Cluj. 

83,56%a fost acuratețea paselor celor de la FCSB. CFR Cluj a avut o acuratețe de 68,53%

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - FCSB

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Ne jucăm şansa până la sfârști”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.