Liga 1

ASTRA - GAZ METAN 0-0. VIDEO Zero goluri, zero fotbal! Astra n-a putut s-o străpungă pe Gaz Metan, deși a evoluat o oră cu om în plus

Constantin Budescu revine printre titulari la Astra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 iunie 2020

Astra Giurgiu și Gaz Metan au încheiat la egalitate, scor 0-0, ultimul meci al etapei a treia din play-off-ul Ligii 1. Oaspeții au jucat o oră în inferioritate, dar tot ei au fost la un pas să dea lovitura.

Disputa de la Giurgiu le-a pus față în față pe cele două echipe din play-off care nu au dreptul să participe în cupele europene. Lipsa de ritm a fost la ordinea zilei la Giurgiu, într-un alt meci fără spectatori din serialul „Liga 1 post-pandemie”.

Cu Alibec pe bancă, dar trimis pe teren înainte de pauză, Astra aproape că n-a contat pe durata primei reprize. Unica ocazie notabilă din primele 45 de minute a venit la poarta giurgiuvenilor, însă Ciocan a șutat pe lângă poartă după o fază de play-station concepută de echipa lui Dusan Uhrin, aflat la primul meci pe banca medieșenilor.

Cardoso, intrare criminală

În minutul 40, oaspeții au rămas în „10” după o intrare extrem de dură a lui Nicolao Dumitru Cardoso. Acesta a fost eliminat în urma unei intrări brutale, cu talpa direct pe tibia adversarului. Victima a fost Gabriel Simion, mijlocașul Astrei, care s-a zvârcolit de durere preț de câteva zeci de secunde.

Gaz Metan, la un pas să dea lovitura în „10”

Nici repriza secundă n-a excelat din punct de vedere tehnico-tactic. Aflați în inferioritate, tot ardelenii au fost aproape să însrie. Sergiu Buș a zguduit bara transversală cu un șut din interiorul careului, în ceea ce a rămas cea mai mare ocazie a partidei

Astra încheie etapa a treia a play-off-ului pe locul 4, cu 25 de puncte, în timp ce Gaz Metan e codașă. Aflați la prima participare din istorie în play-off, ardelenii sunt pe ultimul loc, cu 24 de puncte.

VIDEO / Prima conferință a lui Uhrin din postura de antrenor al Gazului

Clasamentul din play-off

Astra - Gaz Metan, echipe de start

Astra: Lazar - G. Simion, Graovac, Tamaș, Radunovic - Crepulja, T. Seto, Stahl - V. Gheorghe, Fatai, Budescu
Rezerve: Bolboașă, Dandea, M. Răduț, Al. Ioniță II, Balaure, Dima, Bruno, Alibec, Baicu
Antrenor: Bogdan Andone

Gaz Metan: Pleșca - Butean, Larie, M. Constantin, G. Moura - Chamed, Fofana - Ciocan, Cardoso, Velisar
Rezerve: A. Popa, R. Romeo, Droppa, R. Popa, Trif, Ely Fernandes, Drăghici, Nicula, Avrami
Antrenor: Dusan Uhrin

VIDEO. Dani Coman: „Problemele de la Astra sunt mai mici ca la alte cluburi”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.