Liga 1

Cristi Borcea propune contract pe viață la Dinamo pentru o legendă: „A fost un jucător și un căpitan exemplar”

Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, spune că Ionel Dănciulescu (43 de ani) ar merita un contract pe viață la clubul din „Ștefan cel Mare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 June 2020

Cristi Borcea, 50 de ani, fostul finanțator al lui Dinamo, spune că Ionel Dănciulescu (43 de ani) ar merita un contract pe viață la clubul din „Ștefan cel Mare”, pe postul de antrenor secund.

Cristi Borcea le-a dat vești bune fanilor dinamoviști. A declarat că ar fi dispus să ajute echipa cu 300.000 de euro în fiecare sezon, cu o singură condiție, ca echipa să joace meciurile pe arena „Arcul de Triumf”. Fostul finanțator a oferit și sfaturi pentru conducători.

Cristi Borcea i-ar face contract pe viață lui Dănciulescu 

„Eu lui Dănciulescu îi făceam contract cu viață, ca antrenor secund. Făceam asta indiferent de cine venea la Dinamo. Era ideal, jucătorii aveau ce învăța de la el. A fost un jucător exemplar, un marcator exemplar, un căpitan exemplar și a trecut prin multe pentru club. De câte ori nu am fost la el și plângea în hohote. Marca și îl înjura galeria”, a declarat Cristi Borcea la Realitatea Sportivă.

VIDEO / Justin Ștefan a explicat ce pași trebuie să urmeze Dinamo și FC Botoșani în ancheta epidemiologică

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.