Liga 1

FCSB. Revoltă după plecarea lui Duckadam: „Eu credeam că ia 5.000 de euro pe lună. Argăseală cât o avea salariu?”

Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 June 2020

Helmuth Duckadam (61 de ani) și-a anunțat demisia de la FCSB, afirmând că este ignorat. Fostul arbitru Ion Crăciunescu (69 de ani) critică atitudinea lui Valeriu Argăseală, cel care i-ar fi transmis fostului mare portar că nu mai este dorit. 

Helmuth Duckadam a considerat că nu mai este nevoie de expertiza lui la FCSB. Mai mult, într-o discuție purtată cu Valeriu Argăseală i s-ar fi dat de înțeles că va fi dat afară de la echipa patronată de Gigi Becali. Eroul din finala Cupei Campionilor de la Sevilla a preluat inițiativa. 

Ion Crăciunescu: „Argăseală cât o avea salariul?”

„Duckadam e un colos, indiferent de ce se spune. Pentru domnul Becali, 500 de euro, cât îi dădea pe lună, e ceva minor. Mi s-a părut ieșit din comun, Argăseală îi transmite lui Duckadam că nu prea mai este e dorit. M-am gândit un pic, Argăseală... Mi s-a zbarlit părul pe mine. Cu Duckadam vorbesc președinții de stat când vin în România, știe toată lumea ce a fost. Ar trebui să îl ții, mi se pare de neacceptat. Mă surprinde pentru că Gigi are suflet”, a declarat Ion Crăciunescu la Fotbal Club, de la Digi Sport.

„Putea să ajute mult, dar chiar și așa, era o marcă de care niciodată nu aveai voie să te atingi. Eu credeam că are 5.000 de euro pe lună, mai mult. Domnul Argăseală cât o avea salariul?! Este un tip care știe regulamentele foarte bine, dar eu în locul dânsului nu mă băgam”
- Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

VIDEO / Helmuth Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.