Liga 1

FCSB. Mache, de 4 ori mai valoros decât Duckadam! Ce salariu îi dă Gigi Becali la FCSB

+67 Foto
Marius Ianuli ia 1.600 de euro pe lună la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iunie 2020

Helmuth Duckadam (61 de ani) a anunțat duminică, chiar înainte de CFR Cluj – FCSB, că își dă demisia de la clubul roș-albastru, acolo unde era președinte de imagine.

„Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. Mai bine să pleci decât să te dea afară! E mai onorabil”, a spus eroul de la Sevilla. Supărarea fostului mare portar a venit de la modul în care Gigi Becali s-a comportat pe perioada pandemiei. 

Patronul FCSB a decis să nu-i mai achite salariul de 2.000 de euro pe lună, ci i-a oferit doar 2.000 de lei, ceva mai mult de 400 de euro. O pierdere de aproape 5 ori. În schimb, sunt persoane în club care n-au avut de suferit. 

Spre exemplu, fata lui Mihai Stoica, Theodora, care a fost angajată la departamentul de marketing, continuă să încaseze câte 2.000 de euro pe lună.  Când i-a păstrat salariul, Becali a ținut cont și de problemele medicale ale fetei, și de faptul că tăierea la jumătate a costurilor cu fiica lui MM n-ar fi constituit, oricum, o economie semnificativă pentru club. Nici lui Marius Ianuli „Mache" nu i-a fost tăiat contractul de 1.600 de euro pe lună.

Departamentul există doar pe hârtie la FCSB

Gigi Becali o plătește pe fata lui Mihai Stoica pe un post pe care el nici nu l-ar vrea în organigramă. De fapt, cooptarea Theodorei a constituit de la început o favoare bazată pe amiciția patronului cu MM. Gigi consideră că marketingul nu e profitabil, ba chiar e păgubos. 

A avut un departament real în anii trecuți, pe care apoi l-a desființat. În locul Bobby Durbac, care conducea marketingul atunci, a apărut Theodora Stoica în departamentul improvizat. 

„Nu mai fac marketing în viața mea! Păi, am văzut, m-am convins ce înseamnă și nu sunt interesat să produc un tricou care mă costă doi lei și să-l vând cu un leu! Că marketingul așa mergea la FCSB!”
a explicat Becali în momentul în care a dizolvat activitatea aceasta

FOTO. Imagini tari din CFR Cluj - FCSB 1-0

VIDEO. Helmuth Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.