Liga 1

GSP LIVE EXCLUSIV Ionel Ganea, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „«Acidul sulfuric». Știți cum își scoate banii?”

+56 Foto
Anamaria Prodan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 16 June 2020

Ionel Ganea (47 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a comentat în termeni duri implicarea impresarului Anamaria Prodan la Hermannstadt.

Invitat să comenteze subiectul de moderatorul Costin Ștucan, fostul internațional, care s-a certat în trecut cu soția lui Laurențiu Reghecampf, a numit-o „acidul sulfuric” și a acuzat-o că face bani negri prin intermediul fotbaliștilor pe care-i reprezintă!

„Acidul sulfuric, nu? Ne-am împăcat, ne-am împăcat... Dacă facem o analiză, vedem că sunt foarte multe cluburi, pe la care a fost ea, care acum sunt distruse. Pe Anamaria nu trebuie s-o numim investitor.  Ea vine, împrumută clubul și ia garanții din drepturile de televizare și își ia jucătorii pe care îi vrea.

VIDEO Ganea o acuză pe Anamaria Prodan: „Aduci un jucător și zici că îi dai un salariu, dar, în realitate, salariul e altul”

Ganea crede că Anamaria își trage partea din salariile fotbaliștilor. 

„După cum vedeți, jucătorii pe care îi aduce nu prea fac performanță. Pe ea o interesează doar de ea! Doar partea financiară. Dacă dă un leu, a doua zi scoate 20 de lei. Sunt variante multe de a lua bani. Aduci un jucător și zici că îi dai un salariu, dar, în realitate, salariul e altul. Nu e chiar așa. Și eu pot da 300.000 de euro pentru Hermannstadt și după aceea să scot 500.000 de euro. Toți vor să se îmbogățească peste noapte”, a declarat Ionel Ganea la GSP LIVE.

  • În ianuarie 2017, Ionel Ganea și Anamaria Prodan s-au certat după ce fostul jucător a acuzat-o că are o relație cu Dan Alexa. „Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”, spunea Ganea atunci. 
  • Anamaria Prodan a fost cea care l-a propus pe Ionel Ganea în funcţia de antrenor principal la FC Voluntari, în ianuarie 2016, şi l-a asistat la semnarea contractului. 
  • Relaţia dintre cei doi s-a stricat după antrenorul a început să creadă că Becali l-a îndepărtat de la FC Voluntari, în aprilie 2016.

Anamaria Prodan, faliment peste tot pe unde a trecut

CS Buftea, U Cluj, Săgeta Năvodari au avut-o ca președinte pe Anamaria Prodan și pentru toate a urmat falimentul. La Cluj devenise dezastruoasă și atmosfera, fiindcă suporterii alb-negrilor nu acceptau ca echipa lor să fie controlată de nevasta lui Reghecampf și au protestat pe tot parcursul mandatului ei, inclusiv cu amenințări pe care i le transmiteau telefonic.

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.