Campionate

Ruptură totală la Real Madrid » Gareth Bale l-a enervat din nou pe Zidane

+15 Foto
La meciul 250 în tricoul lui Real Madrid, Bale i-a dezamăgit și pe fanii blancos

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 16 iunie 2020

Galezul Gareth Bale (30 de ani) a fost absent în cele 29 de minute ale meciului Real Madrid - Eibar 3-1, dovedind din nou lipsă de motivație și comunicare cu antrenorul Zinedine Zidane (47). Mai mult, a terminat cu probleme musculare.

Pauza de trei luni provocată de pandemie nu a schimbat nimic în privința situației lui Gareth Bale. Galezul pare un corp străin la Real și, pentru că nu a jucat titular duminică, la 3-1 cu Eibar, a fost iar absent în cele 29 de minute cât a intrat în locul lui Rodrygo. 

Real Madrid » Gareth Bale, ruptură totală cu Zidane

„Relația dintre Bale și Zidane este ruptă. Gareth și-a arătat iar lipsa de implicare în fața antrenorului. Nemotivat, nu a făcut nimic să readucă jocul din prima repriză al madrilenilor, care parcă s-au deconectat la 3-0!", a scris Marca. 

Și ca tacâmul să fie complet, a terminat partida cu dureri, acuzând o supraîncărcare musculară.

„Nu vorbesc aceeași limbă"

Mult mai puțin motivat decât la golf, numărul 11 blanco nu are deloc o chimie cu Zizou și nici nu există soluție de remediere a conflictului. 

„Deși revenise cu energie la antrenamentele din ultima lună la Valdebebas, galezul nu a fost cu mintea în teren. Nici în pauza de hidratare, când Zidane a trimis un mesaj echipei și lui în special, n-a răspuns. Dialogul dintre ei n-a fost niciodată fluent. 

N-au vorbit aceeași limbă, punctul culminant fiind în sezonul 2017-2018, când l-a ignorat la Kiev, după ce contribuise cu o «dublă» la câștigarea Ligii în finala cu Atletico, din postura de rezervă", explică ziarul citat. De-atunci, Gareth n-a mai reușit decât 17 goluri în 68 de meciuri pentru Real

„Impresarul Barnett insistă că galezul nu vrea să plece de la Real. Adevărul e însă că există doi Bale. Unul care se simte bine jucând pentru națională și altul fericit trăind fără fotbal în Madrid" 

AS, cotidian madrilen

105 goluriși 68 de assisturi are Bale în 250 de partide la Real. În acest sezon, 2 goluri și 2 pase decisive în 1.189 de minute, fiind doar de 12 ori titular

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.