Campionate

Scandal sexual cu două minore de 15 ani la fosta adversară a CFR-ului!

Articol de Beno David  —  Tuesday, 16 June 2020

Doi internaționali ai lui Maccabi Tel Aviv sunt în centrul unui scandal sexual în Israel. Presa din Israel nu a aflat deocamdată identitatea lor. 

Ambii internaționali au fost excluși din lot pentru meciul de aseară, 1-1 cu Hapoel Be'er Sheva. Totul a pornit de la o petrecere la care au invitat două fete, pe care le-ar fi cunoscut înainte și cu care au întreținut relatii sexuale. 

Scandal sexual cu două vedete de la Maccabi Tel Aviv

Acestea au acceptat din dorința distracției cu două staruri, una dintre ele lăudându-se apoi unei colege de clasă și de-aici a aflat conducerea celui mai titrat club din Israel. Îi acuză că au profitat de ele! 

Fetele sunt minore și le-ar fi spus jucătorilor că au 18 ani în loc de 15. Cei doi, suspendați de club, susțin că nu știau vârsta fetelor, dar și-au luat avocat, iar patronul miliardar, Mitsh Goldhar, care trăiește în Canada, urmează să decidă soarta lor după ce se va limpezi ancheta poliției sau chiar procesul la tribunal.

Adversara celor de la CFR Cluj în Champions League

CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv s-au întâlnit în acest sezon al Ligii Campionilor, în turul II preliminar. Campiona României a obținut calificarea în faza următoare (3-2 la general).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.